23 Eylül 2014 Salı

Minecraft Pocket Edition 0.10.0 İle Gelecekler

Evet arkadaşalar,
0.10.0 Ekim-Kasım ayında çıkacak deniliyor. Elbet bir gün çıkacak fakat bizi neler bekliyor. Sizlere gelecek eşya,hayvan,hatta yaratıkları bile söyleyeceğim. İşte gelecekler;




-Kayık gelecek, kayık su yüzeyinde yüzmeden ulaşım yapabilmenizi sağlıyor. Gelme olasılığı %100.

-Blazer geleBİLİR, bu konu hakkında fotoğraflar var fakat sahtede olabilir söz veremem ama %65 gelmiyecek. Nedeni, PE yazılımcısı Twitter üzerinden 'Büyük şeyler...1.0.0' paylaşmıştı.
-Kum biyomu geleBİLİR, 0.9.x'de gelecek demişlerdi fakat gelmedi. Oyuncular bunu 0.10.0'da bekliyor. Şimdilik %85 diyebiliriz.
-Minecraft bilgisayar sürümündeki 1.8 güncellemsinde farklı odunlar için çit ve çit kapısı gelmişti. PE'ye 0.10.0.'da gelmesi %75
-İksir Yapma Makinesi gelecek diyorlar fakat onu yapmak için gerekli malzeme Blazer'den düşüyor. Bu yüzden iksir yapma makinesi gelirse, Blazer'de gelmek zorunda. Şimdilik %65.
-Bazıları %100 Skin gelecek diyorlar fakat bu haberler yalanda olabiliyor. Bu yüzden bunun için bir şey diyemeyeceğim (Texture Pack ve Shaders aynı şekilde).
-Görüş mesafesi ve oyun zorluğu kısmında değişiklik olabilir. Şimdilik %90

Evet arkadaşlar, benim bildiklerim bu kadar fakat dediğim gibi hiç biri kesin değil. Umarım iyi bir güncelleme olur. Bence iyi bir güncelleme yapmaları lazım çünkü 1.0.0, 2015 yılının bu zamanlarında çıkacak. İyi günler, iyi oyunlar :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder